Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Mechanical Commando 2

Mechanical Commando 2

Mechanical Commando 2 - Jocuri Actiune

jocuri roboti impuscaturi jocuri actiune pc jocuri actiune 2011 jocuri actiune si aventura jocuri actiune impuscaturi

5
Votat de 23 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Actiune

Deplaseaza-te cu tastele W, A, S, D sau SAGETILE, cu tasta SPACE sau SHIFT lansezi bombe si cu click stanga mouse tragi. Ca sa iesi dintr-o unitate tanc apasa tasta SPACE. Dupa fiecare misune intra in HANGAR ca sa faci upgrade. Cu tasta O sau P vezi harta. Elimina inamicii si indeplineste obiectivele din fiecare misiune. In prima misiune trebuie saciteste mai mult. salvezi 5 civili, sa elimini 35 de soldati si sa ajungi la punctul de intalnire unde trebuie sa elimini un tanc foarte mare.

Instructiuni despre Mechanical Commando 2 din categoria jocuri Actiune

Deplaseaza-te cu tastele W, A, S, D sau SAGETILE, cu tasta SPACE sau SHIFT lansezi bombe si cu click stanga mouse tragi. Ca sa iesi dintr-o unitate tanc apasa tasta SPACE. Dupa fiecare misune intra in HANGAR ca sa faci upgrade. Cu tasta O sau P vezi harta. Elimina inamicii si indeplineste obiectivele din fiecare misiune. In prima misiune trebuie sa salvezi 5 civili, sa elimini 35 de soldati si sa ajungi la punctul de intalnire unde trebuie sa elimini un tanc foarte mare.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Mechanical Commando 2

MISTO 5 STELE DE LA MN

tareeeee

5 stelutze din partea mea

amuzant

dragutz

gata stiu cum

ziceti rpd

cum lupt?

mie imi place

nu prea ce :P

1
2