Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Talking Angela Dance Lessons

Talking Angela Dance Lessons

Talking Angela Dance Lessons - Jocuri Indemanare

jocuri barbie dansatoare jocuri cu animale pentru copii jocuri muzicale pentru copii jocuri animale jocuri cu pisici

5
Votat de 1 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Indemanare

Apasa pe SAGETI pentru ca Angela sa execute miscarea de dans. Apasa pe SAGEATA cand a ajuns peste SAGEATA din randul de jos. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si anumite actiuni din timpul jocului (dai clic pe un link) sa te directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care leciteste mai mult. intampinati accesand link-urile din joc. Nu putem garanta ca situl respectiv este sigur.

Instructiuni despre Talking Angela Dance Lessons din categoria jocuri Indemanare

Apasa pe SAGETI pentru ca Angela sa execute miscarea de dans. Apasa pe SAGEATA cand a ajuns peste SAGEATA din randul de jos. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si anumite actiuni din timpul jocului (dai clic pe un link) sa te directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc. Nu putem garanta ca situl respectiv este sigur.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Talking Angela Dance Lessons