Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Christmas Slacking 2014

Christmas Slacking 2014

Christmas Slacking 2014 - Jocuri Pentru Copii

jocuri iarna mos craciun jocuri copii jocuri cu mos craciun pentru copii jocuri de craciun

5
Votat de 24 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Pentru Copii

Selecteaza cu mouse-ul din tabel o sarcina care este reprezentata de un simbol. Indeplineste fiecare obiectiv si ai grija ca Sarah sa termine sarcina inainte sa apara Mos Craciun. Ca sa indeplinesti sarcinile foloseste mouse-ul, dar si tastatura. Trebuie sa mananci prajiturile Mosului, sa ii faci Mosului o felicitare, sa impodobesti bradutul, sa prciteste mai mult.inzi cadourile, sa pui cadourile in sosete, sa ii faci Mosului o poza si sa-i hranesti renii cu morcovi. Spor la treaba si Craciun Fericit!

Instructiuni despre Christmas Slacking 2014 din categoria jocuri Pentru Copii

Selecteaza cu mouse-ul din tabel o sarcina care este reprezentata de un simbol. Indeplineste fiecare obiectiv si ai grija ca Sarah sa termine sarcina inainte sa apara Mos Craciun. Ca sa indeplinesti sarcinile foloseste mouse-ul, dar si tastatura. Trebuie sa mananci prajiturile Mosului, sa ii faci Mosului o felicitare, sa impodobesti bradutul, sa prinzi cadourile, sa pui cadourile in sosete, sa ii faci Mosului o poza si sa-i hranesti renii cu morcovi. Spor la treaba si Craciun Fericit!

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Christmas Slacking 2014

11118... am reusiiit!!!!!!!

CLO

1