Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - New Year Slacking 2014

New Year Slacking 2014

New Year Slacking 2014 - Jocuri Pentru Copii

jocuri copii jocuri de indemanare jocuri fete jocuri 2014

5
Votat de 9 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Pentru Copii

Selecteaza cu mouse-ul din tabel o sarcina care este reprezentata de un simbol. Indeplineste fiecare obiectiv si ai grija ca Sarah sa termine sarcina inainte sa apara invitatii. Ca sa indeplinesti sarcinile foloseste mouse-ul, dar si tastatura. Trebuie sa iti faci unghiile cu oja, sa mananci, sa faci o felicitare, sa trimiti mesaj pe telefon, sa daciteste mai mult.nsezi, sa dai cu artificii si sa torni sampanie in pahare. Spor la treaba si "Un an nou fericit cu multe impliniri"!

Instructiuni despre New Year Slacking 2014 din categoria jocuri Pentru Copii

Selecteaza cu mouse-ul din tabel o sarcina care este reprezentata de un simbol. Indeplineste fiecare obiectiv si ai grija ca Sarah sa termine sarcina inainte sa apara invitatii. Ca sa indeplinesti sarcinile foloseste mouse-ul, dar si tastatura. Trebuie sa iti faci unghiile cu oja, sa mananci, sa faci o felicitare, sa trimiti mesaj pe telefon, sa dansezi, sa dai cu artificii si sa torni sampanie in pahare. Spor la treaba si "Un an nou fericit cu multe impliniri"!

Jocuri asemanatoare

Opinii despre New Year Slacking 2014