Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Secret Book 2

Secret Book 2

Secret Book 2 - Jocuri Puzzle

jocuri perspicacitate si logica jocuri copii jocuri aventura puzzle jocuri cu mistere jocuri gaseste obiecte

5
Votat de 30 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Puzzle

Foloseste mouse-ul si dai click pe obiecte. Trebuie sa ai notiuni elementare de limba engleza ca sa intelegi ce obiecte trebuie sa cauti. Se recomanda sa fie jucat in optiunea JOACA PE TOT ECRANUL. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decciteste mai mult.at clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Instructiuni despre Secret Book 2 din categoria jocuri Puzzle

Foloseste mouse-ul si dai click pe obiecte. Trebuie sa ai notiuni elementare de limba engleza ca sa intelegi ce obiecte trebuie sa cauti. Se recomanda sa fie jucat in optiunea JOACA PE TOT ECRANUL. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Secret Book 2

mda asha si asha

Am terminat si capitolul 2 din carte.

Frumos joc numai ca mi-a mers tare greu

jucati in optiunea JOACA PE TOT ECRANUL

nu-mi place, lucrurile sunt prea mici

A da si... sunt prima! :P

E greu, lucrurile sunt mici si nu le vezi, e naspa!

1