Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Age of Basketball

Age of Basketball

Age of Basketball - Jocuri Sport

jocuri sportive pentru copii jocuri cu indemanare jocuri de indemanare si atentie jocuri baschet jocuri basket

5
Votat de 4 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Sport

Pentru deplasare foloseste SAGETILE STANGA, DREAPTA, SUS. Asezi directia cu mouse-ul si apoi tii apasat pe butonul din stanga ca sa incarci bara cu forta. CAnd consideri ca este destula forta elibereaza butonul ca sa arunci la cos. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) citeste mai mult.sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Instructiuni despre Age of Basketball din categoria jocuri Sport

Pentru deplasare foloseste SAGETILE STANGA, DREAPTA, SUS. Asezi directia cu mouse-ul si apoi tii apasat pe butonul din stanga ca sa incarci bara cu forta. CAnd consideri ca este destula forta elibereaza butonul ca sa arunci la cos. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Age of Basketball

3

1

1