Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Crusade

Crusade

Crusade - Jocuri Indemanare

jocuri indemanare cu bile jocuri cu indemanare jocuri de indemanare noi jocuri de indemanare gratis

5
Votat de 5 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Indemanare

Fixeaza directia si forta ghiulelei cu mouse-ul si apoi dai click pe tun pentru a trage. In fata tunului ai un triunghi care trebuie sa-l asezi pentru a fixa directia iar in bara de jos ai un dreptunghi cu o bila in care fixezi forta. Mai ai de asemena si casuta cu ghiulele pe care le poti selecta dand click pe sageti numai atunci cand ai mai multeciteste mai mult. tipuri de ghiulele. Obiectivul tau este sa elimini creaturile dintr-un anumit numar de trageri.

Instructiuni despre Crusade din categoria jocuri Indemanare

Fixeaza directia si forta ghiulelei cu mouse-ul si apoi dai click pe tun pentru a trage. In fata tunului ai un triunghi care trebuie sa-l asezi pentru a fixa directia iar in bara de jos ai un dreptunghi cu o bila in care fixezi forta. Mai ai de asemena si casuta cu ghiulele pe care le poti selecta dand click pe sageti numai atunci cand ai mai multe tipuri de ghiulele. Obiectivul tau este sa elimini creaturile dintr-un anumit numar de trageri.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Crusade

usor

usor e si misto

usor

al16-lea

L-am terminat!

l-am terminat

level 37

al patrulea

al treilea

al doilea....

1
2