Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Christmas Makeover

Christmas Makeover

Christmas Makeover - Jocuri Make Up

jocuri make up si dress up jocuri make up celebrity jocuri make up and dress up jocuri dress up si make up 2010

5
Votat de 36 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Make Up

Folosesti mouse-ul pentru a alege ceea ce-ti place, tine apasat pe butonul din stanga mouse-ului cand ai gasit ce-ti doreai, il tragi si il potrivesti cu atentie si apoi eliberezi butonul. Ultimul obiect pus va sta intotdeauna deasupra asa ca ai grija la ordinea in care le asezi. Pentru costum trebuie sa dai un simplu click pe model ca sa se schimbciteste mai mult.e tinuta.

Instructiuni despre Christmas Makeover din categoria jocuri Make Up

Folosesti mouse-ul pentru a alege ceea ce-ti place, tine apasat pe butonul din stanga mouse-ului cand ai gasit ce-ti doreai, il tragi si il potrivesti cu atentie si apoi eliberezi butonul. Ultimul obiect pus va sta intotdeauna deasupra asa ca ai grija la ordinea in care le asezi. Pentru costum trebuie sa dai un simplu click pe model ca sa se schimbe tinuta.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Christmas Makeover

iam pus 2 perechi de ochi=)))))))))))))))))

tare joc, chiar imi place si va rog, daca imi vedeti comentariul meu, va rog vizitatimi pagina mea si va rog sa imi scrieti daca va place muzica asta :Lollipop-Lil Weyne e super tare si muzica asta sa stiti :)

Frumos !!!

freza 7,caciulita verde,costumasul verde,(poti pune orice de culoare verde la parul mov),si penultima piele mai negruta.(merge la fel si freza 3)

e spiritul craciunului,ai nevoie de jocuri de astea :)

imi place :X

mie imi place nota:9.50

destul de tare..:D:D

7 :D. pt. asta ii dau 5 stele, deshi nu le prea merita:)

asa si asa

1
2