Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Last Minute Diy Dress

Last Minute Diy Dress

Last Minute Diy Dress - Jocuri Dress Up

jocuri moda dress up jocuri de imbracat jocuri fete jocuri 2015 jocuri noi clopotel

5
Votat de 6 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Dress Up

Foloseste mouse-ul pentru a actiona. Alege din camera un material din care poti face rochia. Dai click pe lenjeria de par sau pe perdea. Dupa ce ai terminat cu rochia gaseste accesoriile in camera improvizand din obiectele care decoreaza camera. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si anumite actiuni din timpul jocului (dai clic pe unciteste mai mult. link) sa te directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc. Nu putem garanta ca situl respectiv este sigur.

Instructiuni despre Last Minute Diy Dress din categoria jocuri Dress Up

Foloseste mouse-ul pentru a actiona. Alege din camera un material din care poti face rochia. Dai click pe lenjeria de par sau pe perdea. Dupa ce ai terminat cu rochia gaseste accesoriile in camera improvizand din obiectele care decoreaza camera. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si anumite actiuni din timpul jocului (dai clic pe un link) sa te directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc. Nu putem garanta ca situl respectiv este sigur.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Last Minute Diy Dress