Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Battle of Lemolad

Battle of Lemolad

Battle of Lemolad - Jocuri Strategie & RPG

jocuri strategie si rpg jocuri pentru adulti strategie jocuri 3d strategie jocuri militare de strategie

5
Votat de 128 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Strategie & RPG

In acest joc vom folosi mouse-ul. Obiectivul tau este sa iti maresti imperiul. La fiecare nivel colectezi resursele dintr-un joc de puzzle. Simbolurile din puzzle inseamna provizii care te vor ajuta sa te dezvolti. Trebuie sa interschimbi simbolurile intre ele si sa formezi cel putin o linie de trei simboluri la fel ca sa faci provizii. Cu proviziiciteste mai mult.le faci soldati iar dupa fiecare nivel faci cladiri si upgrade la ele sau la soldati. Pont: bilele verzi distrug inamicul care te ataca - ele sunt simbolul magiei.

Instructiuni despre Battle of Lemolad din categoria jocuri Strategie & RPG

In acest joc vom folosi mouse-ul. Obiectivul tau este sa iti maresti imperiul. La fiecare nivel colectezi resursele dintr-un joc de puzzle. Simbolurile din puzzle inseamna provizii care te vor ajuta sa te dezvolti. Trebuie sa interschimbi simbolurile intre ele si sa formezi cel putin o linie de trei simboluri la fel ca sa faci provizii. Cu proviziile faci soldati iar dupa fiecare nivel faci cladiri si upgrade la ele sau la soldati. Pont: bilele verzi distrug inamicul care te ataca - ele sunt simbolul magiei.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Battle of Lemolad

acum sa incarcat

s-a terminat

tare jocul daca sti sa al joci

am nevoie si eu de niste clopotei care doanti?:D

18109 the best

13219

11117ScoreCare a facut mai mare??:D

cool

suuuper tare

l-am terminat e super tare jocu

1
2 3 4 5