Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Massive War 2

Massive War 2

Massive War 2 - Jocuri Strategie & RPG

jocuri de strategie pc jocuri de strategie pentru pc jocuri de razboi strategie cele mai noi jocuri de strategie

5
Votat de 24 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Strategie & RPG

Foloseste mouse-ul. Cand alegi zona de batalie verifica ce unitati ai la dispozitie. Inainte de a incepe jocul alege rasa: Artemedia-Terra, Orbelugs-Pluto sau Harmatos-Marte, fa upgrade la unitati cu punctele de experienta. Ca sa faci unitati de lupta dai click pe o categorie (INFANTERIE, ARTILERIE, AERIAN, NAVAL, TD si SPECIAL) si apoi click pe icciteste mai mult.onita cu unitatea (poti aseza unitatile in formatii de lupta) care doresti sa se faca cu conditia sa ai power pe bara albastra de sus. Obiectivul tau este sa distrugi apararea inamicului (cu SPECIAL poti distruge turela mai usor) pentru a cuceri baza.

Instructiuni despre Massive War 2 din categoria jocuri Strategie & RPG

Foloseste mouse-ul. Cand alegi zona de batalie verifica ce unitati ai la dispozitie. Inainte de a incepe jocul alege rasa: Artemedia-Terra, Orbelugs-Pluto sau Harmatos-Marte, fa upgrade la unitati cu punctele de experienta. Ca sa faci unitati de lupta dai click pe o categorie (INFANTERIE, ARTILERIE, AERIAN, NAVAL, TD si SPECIAL) si apoi click pe iconita cu unitatea (poti aseza unitatile in formatii de lupta) care doresti sa se faca cu conditia sa ai power pe bara albastra de sus. Obiectivul tau este sa distrugi apararea inamicului (cu SPECIAL poti distruge turela mai usor) pentru a cuceri baza.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Massive War 2

Naspaaaaaaaaaaaa

nashpa am venit la jocu ista numai ca e al zilei ca sa castig si yo un clopot 2 3

eun joc tare dralr nu mege bi ne

Naspaaaaaaaa

usor

ce usooooooooooooooooooor

f tare 10

tare

:-?

frumos jocul dar cam usor

1
2 3