Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Ski Maniacs

Ski Maniacs

Ski Maniacs - Jocuri Iarna

jocuri iarna noi jocuri gipuri iarna jocuri iarna cu atv

5
Votat de 56 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Iarna

Foloseste in jocul Ski Maniacs tastele A, W, S, D sau SAGETILE (sageata SUS pentru acceleratie, sageata JOS pentru inapoi, sageata STANGA pentru a te lasa pe spate, sageata DREAPTA pentru a te lasa pe fata). Tine apasat mai mult timp pe SAGEATA JOS si apoi elibereaza tasta pentru salt. Tastele X sau SPACE sunt pentru acrobatie si iti aduc bonus penciteste mai mult.tru BOOST METER. Dupa ce ai umplut BOOST METER (bara portocalie) activezi viteza turbo si lasi in urma obstacole pentru adversari. Obiectivul tau este sa treci de obstacole si sa termini traseul.

Instructiuni despre Ski Maniacs din categoria jocuri Iarna

Foloseste in jocul Ski Maniacs tastele A, W, S, D sau SAGETILE (sageata SUS pentru acceleratie, sageata JOS pentru inapoi, sageata STANGA pentru a te lasa pe spate, sageata DREAPTA pentru a te lasa pe fata). Tine apasat mai mult timp pe SAGEATA JOS si apoi elibereaza tasta pentru salt. Tastele X sau SPACE sunt pentru acrobatie si iti aduc bonus pentru BOOST METER. Dupa ce ai umplut BOOST METER (bara portocalie) activezi viteza turbo si lasi in urma obstacole pentru adversari. Obiectivul tau este sa treci de obstacole si sa termini traseul.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Ski Maniacs

da

3

2

1

1