Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Pyramid Solitaire Ancient Egypt

Pyramid Solitaire Ancient Egypt

Pyramid Solitaire Ancient Egypt - Jocuri Logica

jocuri logice cu carti jocuri aventuri in egipt jocuri cu carti pentru copii jocuri egipt puzzle jocuri solitaire

5
Votat de 188 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Logica

In acest joc vom folosi mouse-ul. Suma a doua carti trebuie sa faca 13 ca ele sa dispara. Dai click pe o carte iar apoi cauti corespondentul ei. Daca de exemplu dai click pe cartea cu numarul 3 trebuie sa cauti o "carte libera" care sa aiba numarul 10. ASUL (A) este considerat numarul 1, VALETUL (J) este considerat numarul 11, REGINA (Q) este consiciteste mai mult.derata numarul 12 iar REGELE (K) este numarul 13 care de altfel se elimina singur doar daca dai click pe el. Pe TEMP CARD STORE muti o carte (din piramida) care te incurca pentru a avea mai multe carti libere.

Instructiuni despre Pyramid Solitaire Ancient Egypt din categoria jocuri Logica

In acest joc vom folosi mouse-ul. Suma a doua carti trebuie sa faca 13 ca ele sa dispara. Dai click pe o carte iar apoi cauti corespondentul ei. Daca de exemplu dai click pe cartea cu numarul 3 trebuie sa cauti o "carte libera" care sa aiba numarul 10. ASUL (A) este considerat numarul 1, VALETUL (J) este considerat numarul 11, REGINA (Q) este considerata numarul 12 iar REGELE (K) este numarul 13 care de altfel se elimina singur doar daca dai click pe el. Pe TEMP CARD STORE muti o carte (din piramida) care te incurca pentru a avea mai multe carti libere.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Pyramid Solitaire Ancient Egypt

cei cu mana ca eu nu vad nimik

cum se joca ????

eu nu vad nik in mana

CEL MAI NASPA JOC

e naspa

ma nu credeti asa ceva e o minciuna am facut de 3 ori lucrul asta si nu a iesit nik

varog sa imi vizitati pagina

AM REUSIT SA FAC .......773062........PUNCTE

AM REUSIT SA FAC ...........773062... PUNCTE

greu dar bunicel

1
2 3 4 5