Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Rizzoli Isles 2

Rizzoli Isles 2

Rizzoli Isles 2 - Jocuri Puzzle

jocuri logice puzzle jocuri gandire logica jocuri adulti puzzle jocuri cu mistere jocuri cu detectivi

5
Votat de 12 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Puzzle

Nerecomandat copiilor sub 12 ani. Jocul contine scene de violenta. Se poate juca numai in optiunea TOT ECRANUL pentru a vedea toate indiciile. Foloseste mouse-ul. Dai click stanga cu mouse-ul pe obiecte care iti pot fi de ajutor. Daca vrei sa parasesti secventa du-te cu mouse-ul in marginea ecranului pana apare o sageata si dai click stanga. Obiectciteste mai mult.ele colectate iti pot fi de ajutor, dai click pe obiectul din inventar si apoi click acolo unde ai putea sa-l folosesti. Obiectivul tau este sa rezolvi cazul.

Instructiuni despre Rizzoli Isles 2 din categoria jocuri Puzzle

Nerecomandat copiilor sub 12 ani. Jocul contine scene de violenta. Se poate juca numai in optiunea TOT ECRANUL pentru a vedea toate indiciile. Foloseste mouse-ul. Dai click stanga cu mouse-ul pe obiecte care iti pot fi de ajutor. Daca vrei sa parasesti secventa du-te cu mouse-ul in marginea ecranului pana apare o sageata si dai click stanga. Obiectele colectate iti pot fi de ajutor, dai click pe obiectul din inventar si apoi click acolo unde ai putea sa-l folosesti. Obiectivul tau este sa rezolvi cazul.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Rizzoli Isles 2