Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Knight Fall

Knight Fall

Knight Fall - Jocuri Aventuri

jocuri cu aventuri jocuri cu amigo pancho jocuri feudalism jocuri miniclip jocuri 2015

5
Votat de 18 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Aventuri

Te misti cu SAGETILE. Pentru alte abilitati foloseste tastele D sau F cand le ai cumparat din shop. Fiecare fata pe care o saruti iti va da o viata in plus ca si blatul de pizza mancat de la pizzar. Ai grija sa te feresti de sagetile arcasilor, pisici sau menajere ori gunoaiele aruncate! Colecteaza un numar de trandafiri ca sa poti ateriza si cumpciteste mai mult.ara din shop upgrade pentru aparatul de zbor. Se recomanda sa fie jucat in optiunea TOT ECRANUL sau dai click dreapta mouse si apoi selecteaza ZOOM OUT sau SHOW ALL!

Instructiuni despre Knight Fall din categoria jocuri Aventuri

Te misti cu SAGETILE. Pentru alte abilitati foloseste tastele D sau F cand le ai cumparat din shop. Fiecare fata pe care o saruti iti va da o viata in plus ca si blatul de pizza mancat de la pizzar. Ai grija sa te feresti de sagetile arcasilor, pisici sau menajere ori gunoaiele aruncate! Colecteaza un numar de trandafiri ca sa poti ateriza si cumpara din shop upgrade pentru aparatul de zbor. Se recomanda sa fie jucat in optiunea TOT ECRANUL sau dai click dreapta mouse si apoi selecteaza ZOOM OUT sau SHOW ALL!

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Knight Fall

Destul de frumos.

dragut

1