Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Skill Parking

Skill Parking

Skill Parking - Jocuri Cu Masini

5
Votat de 99 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Cu Masini

Skill Parking este un joc din categoria jocuri Cu Masini. Parcheaza corect camionul si incarca marfa in el cu motostivuitorul. Hai sa vedem daca poti!

Instructiuni despre Skill Parking din categoria jocuri Cu Masini

Foloseste SAGETILE pentru a manevra camionul sau motostivuitorul. Obiectivul tau este sa parchezi camionul, sa incarci cu motostivuitorul marfa (cu tasta CTRL incarci/SHIFT descarci) si apoi sa ajungi la destinatie.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Skill Parking

baiiiiiiiiiiiiiii asta care a facut jocul sa stii pe viitor sa faci jocuri mai bune!!!!!!!!!!!!!!!! jocul asta nu il pot recomanda nimanul!!!!!!

spuneti ca e nasol ca nu stiti sa il manevrati , dar pt mine e floare la ureche

Your total score was: 14689 Finish game

NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS SSSSSSSSSSSSSPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAA

nici mie se incarca o ora si tot degeaba!!!

nu-mi merge!

NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN NNNNNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS SSSSSSSSSSPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

acum nu pot trece de nivelul 8 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nu pot trce de nivelul 6

level 3 ggggreeu

1
2