Reducere!

Lucas Bloc Pictură Acuarelă 24 coli

8,93 lei26,75 lei

-20%

Lucas Bloc Pictură Acuarelă 24 coli, disponibil în formatele A5, A4 și A3, pentru pictură în acuarelă, tempera sau guașă.

Lucas Bloc Pictură Acuarel este realizat cu hârtie albă cu textură medie pe o față și fină pe cealaltă, densitate 200g/mp, ideala pentru exersarea tehnicilor de pictura.

Golește
SKU: Nu se aplică Categorii: , , , , Etichete: , , ,

Livrare EXPRESS in Romania

  • Livrare in 1-2 zile
  • Calitate garantata
  • Plata ramburs
Cumpara rapid si sigur

Descriere

Lucas Bloc Pictură Acuarelă 24 coli, disponibil în formatele A5, A4 și A3, pentru pictură în acuarelă, tempera sau guașă.

Lucas Bloc Pictură Acuarel este realizat cu hârtie albă cu textură medie pe o față și fină pe cealaltă, densitate 200g/mp, ideala pentru exersarea tehnicilor de pictura. Conține 24 de file, lipite pe o singură latură, pe care le poți detașa rapid, ușor si fără murdărie. Coperta de pe spate din carton foarte gros, te ajută ca suport atunci când nu pictezi la masa de lucru, ci ești in mișcare.

Produsul beneficiază de garanție în cazul constatării unor defecte din fabricație sau apărute pe parcursul transportului. Acest produs poate fi returnat în termen de 14 zile în condițiile precizate în cadrul politicii de retur.

Informații suplimentare

Format

A5, A4, A3

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Lucas Bloc Pictură Acuarelă 24 coli”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lucas Bloc Pictură Acuarelă 24 coli
8,93 lei26,75 lei Select options