Pentart Vopsea de Ouă Rubiniu Perlat 7716

7,85 lei

Pentart Vopsea de Ouă Rubiniu Perlat 7716, pentru 12-15 ouă, conține: 6 comprimate pentru colorarea ouălor (nuanță de rubin), greutate netă 4,2 g, 3 tuburi cu culoare lichidă (galben, verde, violet), total 3 g, 1 pereche de mănuși, 6 bucăți de suporturi pentru ouă decorative.

Stoc epuizat

SKU: 8595603421854-1 Categorii: , , , Etichete: , , ,

Livrare EXPRESS in Romania

  • Livrare in 1-2 zile
  • Calitate garantata
  • Plata ramburs
Cumpara rapid si sigur

Descriere

Pentart Vopsea de Ouă Rubiniu Perlat 7716, pentru 12-15 ouă

Conține:

  • 6 comprimate pentru colorarea ouălor (nuanță de rubin), greutate netă 4,2 g
  • 3 tuburi cu culoare lichidă (galben, verde, violet), total 3 g
  • 1 pereche de mănuși
  • 6 bucăți de suporturi pentru ouă decorative
  • cutie de uscare a ouălor

Instrucțiuni:

Instrucţiuni:
1. Acoperiți zona de lucru cu un ziar. Pregătiți șervețele de hârtie, o farfurie, o lingură, 2 căni, ouă fierte tari (lăsați-le în apă fierbinte). Vă recomandăm să spălați ouăle într-o soluție de bicarbonat de sodiu (2 linguri de bicarbonat de sodiu la un litru de apă) înainte de vopsire. Pentru rezultate mai bune, folosiți ouă brune. Nu folosiți vase de aluminiu!
2. Puneți în lingă 2 linguri de oțet (9%) și două linguri de apă. Aruncați două tablete de colorat. Amestecați până când comprimatele s-au dizolvat. Se adaugă 100-150 ml apă fierbinte și se amestecă. Soluția pete 4-5 ouă.
3. Introduceți oul în soluția pregătită și lăsați-l până se întoarce la culoarea dorită (2-5 minute). Puteți verifica culoarea scoțând oul.
4. Scoateți oul din apa fierbinte și puneți-l pe un șervețel. Puneți un alt ou fiert pentru colorare. Uscați oul vopsit cu un țesut. În timp ce este cald, vopsiți-l cu o vopsea lichidă lucioasă. ATENȚIE! Doar ouăle uscate pot fi colorate cu vopsea lichidă!
5. Puneți oul uscat pe suportul de hârtie. * Luați tubul de vopsea lichidă, agitați și tăiați partea superioară. Puneți tubul într-o cană. Ungeți vopseaua.
6. Aplicați un strat subțire de vopsea lichidă pe ou. Se lasă 5 până la 7 minute să se usuce. Pentru rezultate mai bune, folosiți ouă calde. Înainte de a folosi orice altă vopsea lichidă, ștergeți pensula cu un țesut uscat.

Art. 7716

Produsul beneficiază de garanție în cazul constatării unor defecte din fabricație sau apărute pe parcursul transportului.

Acest produs poate fi returnat în termen de 14 zile în condițiile precizate în cadrul politicii de retur.

Brand

Pentart

Informații suplimentare

Model

Dinozaur, Vulpe, Veveriță, Bufniță, Arici

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pentart Vopsea de Ouă Rubiniu Perlat 7716”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *